Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε πληρωμή στο ταμείο σε ένα από τα καταστήματα μας, εφόσον έχετε επιλέξει να γίνει η παραλαβή από αυτό.
Αντικαταβολή
Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον διανομέα που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή. Όσον αφορά ογκώδη-υπερμεγέθη προϊόντα (π.χ. Σπιτάκια Κήπου) δεν είναι δυνατή η αντικαταβολή.
Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ δεν χρεώνεστε επιπλέον. Για αγορές άνω των 300€ δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας .
Τραπεζική κατάθεση
Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.
Παρακαλούμε στην δικαιολογία – σχόλια της κατάθεσης να βάλετε ΜΟΝΟ τον αριθμό παραγγελίας.
Όνομα Λογαριασμού Αριθμός λογαριασμού Όνομα Τράπεζας IBAN BIC / Swift

 

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
– τηλεφωνικώς στο
– μέσω email στο

Με Κάρτα (Πιστωτική , Αναλήψεων , Προπληρωμένη)

Πιστωτική κάρτα (δεκτές οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard και Maestro όλων των Τραπεζών(εξαιρούνται οι American Express και οι Diners Club)) ή κάρτα αναλήψεων (Debit cart) ή προπληρωμένη κάρτα (Prepaid card)

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της τράπεζας Εθνικής με κρυπτογράφηση 128 bit – τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα.

Επιπλέον το verified by visa, καθώς και το securecode της Mastercard κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας θα σας ζητήσει συμπληρωματικά στοιχεία διασφάλισης της ταυτότητας του ιδιοκτήτη της κάρτας. Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή επιβάρυνση που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία έτσι των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά, διατηρούνται μόνο στη βάση δεδομένων της E HAPPY MARKET I.K.E. και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

Ασχέτως αν χρησιμοποιούμε το ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Εθνικής γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών

Μετάβαση στο περιεχόμενο